El cas del gimnasta lesionat

FITNESS

Responsabilitat civil que afecta a Club Esportiu

En aquest cas us referim la reclamació rebuda pel club esportiu AEBP, que gestiona la explotació d’una sala de fitness i gimnàs vinculat al pavelló on desenvolupa la seva pròpia activitat esportiva.

El sinistre consisteix en un accident patit per un client, el senyor J.A.M., a la sala de fitness mentre feia un exercici a un banc reclinat, sembla que el banc es va trencar per un suport o bé podria ser que el mateix client no posés correctament els passadors que graduen l’alçada. El cas és que el reclamant va patir una sotragada i va caure d’esquena al terra. Es va fer un trasllat del lesionat a centre mèdic on va ser atès adequadament.

Però quatre mesos més tard el club rep una reclamació per les lesions i les pèrdues econòmiques derivades de la baixa temporal que li va impedir treballar durant gairebé tres mesos.

Contrastada la versió del reclamant i la del club esportiu es va fer la valoració de les lesions pels serveis mèdics pericials de l’assegurador i el seguiment corresponent i es va tancar la reclamació amb un acord d’indemnització amistós amb el perjudicat per un import de 1.500,00 €. La gestió de l’expedient va durar només dos mesos, fins a resoldre la reclamació.

La nostra funció en aquest incident va consistir en donar assessorament i assistir al club esportiu per tal de que la gestió fos correcta en tot moment i que tingués la tranquil·litat necessària de sentir-se emparat per professionals experts.

× Contactanos por WhatsApp